Enetco Internet Services logo

Enetco Internet Services

Roturs Enetco Groep
Home | Contact | Nieuws | Helpdesk
Home
Netwerken
Systeembeheer
Integratie
Webdesign
e-Commerce
Contact
Nieuws
Helpdesk
Internet Services
Remote Backup
SSL certificaten
Hard & Software
Login

Enetco Internet Services uw netwerk specialist

Enetco Nederland houdt zich bezig met integratie van lokale netwerken en het internet voor de kleinere bedrijven. Voor veel bedrijven is het een onbetaalbare opgave om een bruikbare applicatie voor het internet te ontwikkelen, terwijl het vaak zo belangrijk is dat u en uw collega-gebruikers overal en altijd over de gewenste informatie beschikken.

Omdat wij zo breed georienteerd zijn kunnen wij bijna elke applicatie integreren met het internet en zonodig ontwikkelen wij de benodigde webapplicaties om uw informatie te kunnen verwerken. We denken hier niet alleen aan e-commerce applicaties, maar bijvoorbeeld ook aan informatie databases en online plan-systemen en agendas.

Natuurlijk is het noodzakelijk dat deze systemen naadloos aansluiten op uw lokale netwerk. Hiervoor hebben wij een speciale interface ontwikkeld, zodat er geen vertrouwelijke informatie naar het internet overgebracht hoeft te worden.

Deze interface is ondergebracht op onze eigen internet-servers, waarop uw website ook ondergebracht wordt.

Lokaal verzorgen wij ook uw netwerk, de bijbehorende applicaties, de hardware en alle andere zaken die nodig zijn om een zo soepel mogelijke integratie te bewerkstelligen.

Tenslotte kunnen wij zelf benodigde applicatie-software voor u aanpassen en/of ontwikkelen.

Overigens is binnen onze groep hosting een van de kern-activiteiten. Indien u uw website bij ons onderbrengt kunt u rekenen op uitgebreide ondersteuning en service.